Αντετοκούνμπο: «Ίσως να ξανασυναντήσουμε τους Νάγκετς»

Αντετοκούνμπο: «Ίσως να ξανασυναντήσουμε τους Νάγκετς»

Ως ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια αντιμετώπισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την ήττα των Μπακς από τους Νάγκετς στο Ντένβερ (129-106).

«Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος», τόνισε ο Greek Freak.

Όσο για την τεχνική ποινή που δέχτηκε; «Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται και κάνει χειρονομίες. Προσπαθώ πάντα να δείχνω σεβασμό. Κάποιες φορές μπορεί να νευριάσεις, άνθρωποι είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν άξιζα πάντα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν έκανα κάτι υπερβολικό, συζητούσα με τον διαιτητή ήρεμα για μια φάση, δεν θεωρώ πως έκανα κάτι που ξεπέρασε τα όρια», δήλωσε.

sport-fm.gr