Διεκδικούν 1,72 εκατ. για αντικατάσταση του Κάζινς οι Λέικερς

Close
Διεκδικούν 1,72 εκατ. για αντικατάσταση του Κάζινς οι Λέικερς

Αίτημα για εξαίρεση του τραυματία ΝτεΜάρκους Κάζινς από τα ενεργά συμβόλαια και χρήση του δικαιώματος αντικατάστασης του κατέθεσαν στο ΝΒΑ οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Τη χρήση του ειδικού όρου εξαίρεσης από το σάλαρι καπ που προβλέπεται για συμβόλαια παικτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού επιχειρούν οι Λος Άντζελες Λέικερς αναφορικά με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αποστείλει αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή, με το οποίο αποσκοπούν στην εξαίρεση 1,72 εκατομμυρίων δολαρίων από τη ροή των συμβολαίων τους, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα για ένα ακόμη συμβόλαιο.

Μετά από αυτή την κίνηση των Λέικερς, όλα δείχνουν πως ο νεοαποκτηθείς σέντερ θα μείνει νοκ-άουτ για ολόκληρη την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο του NBA ώσπου να είναι 100% έτοιμος, μετά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη στα μέσα Αυγούστου.

Για αυτό και η πλευρά του συλλόγου προβαίνει στην αξιοποίηση της δυνατότητας που έχει, με σκοπό να καλύψει με κάποιον τρόπο το κενό που αφήνει επί του πρακτέου στο ρόστερ του Φρανκ Φόγκελ ο «Boogie».

sdna.gr