Ο Πρόεδρος των Γουόριορς, Ρικ Βελτς, απολογήθηκε μέσω twitter στον Μασάι Ουτζίρι για την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των Ράπτορς στο φινάλε του Game 6 των περσινών τελικών.
Συγκεκριμένα, ο Βελτς έγραψε:
"Στον προσωπικό και επαγγελματικό φίλο Μασάι Ουτζίρι, ράγισε η καρδιά μου βλέποντας το VIDEO με όσα συνέβησαν σε μία στιγμή που θα έπρεπε να είναι η πιο χαρούμενη της επαγγελματικής σου πορείας. Είναι δύσκολο να το παρακολουθώ και να ξέρω τι ακολούθησε.
Αν και δεν είχαμε κανένα λόγο στην πρόσληψη ή την διαχείριση αυτής της εταιρίας στο παλιό μας γήπεδο (σ.σ οι Γουόριορς άλλαξαν έδρα φέτος), έγινε σε παιχνίδι των Γουόριορς και για αυτό τον λόγο απολογούμαι. Φάνηκε ανώτερος και το ξεπέρασες, κάτι που δεν εκπλήσσει ούτε εμένα, ούτε όποιον άλλο σε γνωρίζει. Τώρα... κάντε θόρυβο στην φούσκα!"