Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ξανά... όργια και «έγραψε» για ακόμη μία φορά ιστορία στο ΝΒΑ με το 25ο triple-double της σεζόν.
Οι Ντένβερ Νάγκετς πήραν μία άνετη νίκη με 132-121 απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει τα... πάντα. Ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 36 λεπτά στο παρκέ.
Έτσι, έφτασε τα 25 triple-double και «έγραψε» ιστορία στο ΝΒΑ. Πιο συγκεκριμένα, έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει τουλάχιστον τόσα triple-double σε τρεις διαφορετικές σεζόν.
Οι άλλοι δύο είναι οι Όσκαρ Ρόμπερτσον, ο οποίος το είχε καταφέρει σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, και ο «Mr Triple-Double», Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος το πέτυχε σε τέσσερις διαφορετικές σεζόν.