Γκαρνέτ κατά του ιδιοκτήτη των Γουλβς: «Δεν κάνω δουλειές με γαμ…α φίδια!»

Close
Γκαρνέτ κατά του ιδιοκτήτη των Γουλβς: «Δεν κάνω δουλειές με γαμ…α φίδια!»

Ευθείες βολές εξαπέλυσε ο Κέβιν Γκαρνέτ κατά του ιδιοκτήτη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γκλεν Τέιλορ.

Μύδρους κατά του ιδιοκτήτη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς εξαπέλυσε ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος θα εισαχθεί στο Hall of Fame της κλάσης του 2020.

Ο «Big Ticket» παραχώρησε συνέντευξη στο «AthleticΝΒΑ» επιτέθηκε λεκτικά στον Γκλεν Τέιλορ για το γεγονός πως δεν έχει αποσύρει τη φανέλα του κι ενώ αγωνίστηκε εκεί με μεγάλη επιτυχία για αρκετά χρόνια (1995-07, 2015-16).

Μάλιστα, ο Γκαρνέτ χαρακτήρισε… φίδι τον διοικητικό ηγέτη των «λύκων», ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Αναλυτικά:

«Ο Γκλεν ήξερε που είμαι, δεν ενδιαφέρομαι. Πρώτα από όλα δεν είναι γενναιοδωρία. Το δεύτερο είναι ότι δέχεται πίεση από φιλάθλους, από την κοινωνία. Ο Γκλεν και εγώ καταλαβαινόμασταν πριν πεθάνει ο Φλιπ Σόντερς. Όταν πέθανε ο Φλιπ, σταμάτησε αυτό. Δεν θα συγχωρήσω τον Γκλεν. Νόμιζα πως ήταν ειλικρινής, σαν άνθρωπος, σαν επιχειρηματίας. Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέμαι. Πρέπει να συνεχίσω. Τα χρόνια μου στη Μινεσότα ήταν όμορφα. Όμως τώρα δεν θέλω να έχω σχέση με τον Γκλεν Τέιλορ. Αγαπώ τους Τίμπεργουλβς, πάντα θα αγαπώ τους ανθρώπους εκεί πέρα. Πάντα θα υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου για τη Μινεσότα. Αλλά εγώ δεν κάνω μπίζνες με φίδια. Δεν θέλω δουλειές με γαμ...α φίδια».

sport-fm.gr