Ο Λούκα Ντόντσιτς απολαμβάνει τον χρόνο του στους Λος Άντζελες Λέικερς και είναι αφοσιωμένος και πιστός στους «Λιμνανθρώπους».
Οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν σε μία ιστορική κίνηση καθώς έκαναν δικό τους τον Λούκα Ντόντσιτς, παραχωρώντας στους Ντάλας Μάβερικς τον Άντονι Ντέιβις. Αρκετά ερωτηματικά υπήρξαν για το αν ο Σλοβένος αστέρας θα ήθελε να μείνει στους «Λιμνανθρώπους» και ο Σαμς Σαράνια… σκόρπησε χαμόγελα στο Λος Άντζελες με τα όσα δήλωσε.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο «The Pat McAfee Show» και αναφέρθηκε στον 25χρονο σούπερσταρ. Ξεκαθάρισε πως ο Ντόντσιτς δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από τους Μάβερικς και ότι αυτή του η πίστη στην ομάδα που αγωνίζεται θα μεταφερθεί και στους Λέικερς.
«Δεν είχε καμία πρόθεση να φύγει ποτέ από το Ντάλας, δεν ήθελε να πάει πουθενά. Σκέφτεσαι έναν παίκτη που έρχεται από το εξωτερικό. Είναι πολύ αφοσιωμένοι.
Είναι πιστοί. Και έτσι είδε τον εαυτό του με τους Μάβερικς: μια ομάδα, μια πόλη, για πάντα. Και νομίζω ότι αυτό θα μεταφερθεί και στους Λέικερς. Νομίζω ότι του αρέσει ο χρόνος του στο Λος Άντζελες» ανέφερε χαρακτηριστικά.