Κάρι: "Θα κάνω και 2η εγχείριση στο χέρι, αλλά θα επιστρέψω την άνοιξη"

Close
Κάρι: "Θα κάνω και 2η εγχείριση στο χέρι, αλλά θα επιστρέψω την άνοιξη"

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ μετά την εγχείριση στο χέρι του, δηλώνοντας πως θα κάνει και νέα επέμβαση, αλλά θα επιστρέψει στα παρκέ την άνοιξη.

Ο Στεφ Κάρι σκοπεύει να ξαναπαίξει φέτος. Απλώς θα αργήσει να λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Ο σταρ των Γουόριορς μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε στο αριστερό χέρι, τονίζοντας ότι θα πατήσει ξανά παρκέ φέτος. Απλώς όχι σε 3 μήνες όπως ανέφερε το αρχικό χρονοδιάγραμμα. 

Με διάφορα ΜΜΕ να έχουν αναφέρει πριν μερικές ημέρες ότι ο τραυματισμός του στο χέρι ήταν πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί και θα χάσει την σεζόν, ο Κάρι επιβεβαίωσε ουσιαστικά με τα λεγόμενά του ότι ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός, αλλά κάποια στιγμή θα πατήσει παρκέ. Δεν έμεινε μάλιστα εκεί, παρά αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση στο πλαίσιο της αποθεραπείας του.

"Σίγουρα περιμένω να παίξω" δήλωσε αρχικά ο Κάρι, για να συμπληρώσει: "Δεν ξέρω πότε. Μάλλον στις αρχές της άνοιξης. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας. Δεν έχω ξανασπάσει κάτι και δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω τραυματισμό στο χέρι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι δεν έχει χαθεί η σεζόν".

Ο Κάρι στην συνέχεια μίλησε για την 2η επέμβαση που θα υποβληθεί: "Ως μέρος της αποθεραπείας πρέπει να υποβληθώ σε δεύτερη εγχείριση στις αρχές Δεκεμβρίου και να αφαιρέσω κάποια καρφιά που έβαλαν.Οπότε θα υπάρχει πρήξιμο, το οποίο και θα αποτελέσει προτεραιότητα στην συνέχεια της αποθεραπείας, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσω πλήρη κινητικότητα γρήγορα. Θα ταξιδεύω με την ομάδα και θα προοδεύω, κάνοντας πράγματα στο παρκέ και στα βάρη, ό,τι χρειάζεται τέλος πάντων και θα βρίσκομαι κοντά στην ομάδα". 

sport24.gr