Ο Μοράντ κινδυνεύει να χάσει το μισό της επόμενης σεζόν, λόγω τιμωρίας!

Ο Μοράντ κινδυνεύει να χάσει το μισό της επόμενης σεζόν, λόγω τιμωρίας!

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ κάνουν λόγο - για άλλη μία φορά - περί σκληρής τιμωρίας στον Τζα Μοράντ, η οποία μπορεί να φτάσει τουλάχιστον για τη μισή σεζόν.

Ο Άνταμ Σίλβερ εξήγησε ότι το ζήτημα του Τζα Μοράντ θα διευθετηθεί μετά την ολοκλήρωση των τελικών του NBA. Εδώ και ημέρες, αναλύσεις και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σοβαρή τιμωρία στον γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, ο οποίος εμφανίστηκε για δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό διάστημα, να κραδαίνει ένα όπλο σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ένα νέο δημοσίευμα στις ΗΠΑ, από τον έγκριτο Σαμ Αμίκο, αναφέρει ότι η τιμωρία του Μοράντ αναμένεται να είναι τουλάχιστον το μισό της σεζόν (!), κάτι που σημαίνει ότι στον σταρ των Γκρίζλις θα επιτραπεί να αγωνιστεί λίγο πριν ή λίγο μετά το All Star Game!

Για τη σεζόν 2023-2024 η αμοιβή του Μοράντ προβλέπεται να φτάσει στα 33.500.000 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αν τιμωρηθεί είναι βέβαιο ότι θα χάσει αρκετά χρήματα. Επιπλέον, το συμβόλαιό του με τους Μέμφις Γκρίζλις έχει ισχύ μέχρι τη σεζόν 2027-2028, χωρίς να περιέχει επιλογή ανανέωσης για κάποια χρονιά από καμία πλευρά.

gazzetta.gr