«Θα δοκιμαστεί η ψυχική υγεία μας στο Ορλάντο»

Close
«Θα δοκιμαστεί η ψυχική υγεία μας στο Ορλάντο»

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς μίλησε για την ιδιαίτερη περίοδο που περιμένει τους ανθρώπους του ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ θα μετακομίσει σύντομα και μάξιμουμ (για όσους φτάσουν στους τελικούς) για 3,5 μήνες στο Ορλάντο, όπου θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Η κατάσταση αυτή θα είναι πολύ ιδιαίτερη για όλους τους συμμετέχοντες, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα.

«Νομίζω ότι το Ορλάντο θα δοκιμάσει όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την ψυχική υγεία όσων πάνε εκεί, ακριβώς επειδή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Κάποια βράδια στο δείπνο βλέπω τη 10χρονη κόρη μου να έχει δάκρυα στα μάτια και τη ρωτάω γιατί κλαίει και μου απαντά, επειδή ο μπαμπάς θα λείπει για 3,5 μήνες. Είναι αναπόφευκτο αυτό. Αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνει τη μεγάλη εικόνα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι μια ομάδα όπως η δική μας, που είναι πολύ συσπειρωμένη, θα έχει ένα πλεονέκτημα. Σε αυτή την ομάδα παιδιών αρέσει πολύ να βρίσκονται και να παίζουν μαζί. Αυτή υπήρξε μια σημαντική παράμετρος των πρώτων 63 αγώνων. Εμείς θα έχουμε στο επιτελείο μας ανθρώπους υπεύθυνους για την ψυχική ισορροπία των παικτών και δουλεύουμε μαζί τους για να αναπτύξουμε ένα πρωτόκολλο προκειμένου να διαχειριστούμε ζητήματα που θα ανακύψουν λόγω του παρατεταμένου διαστήματος παραμονής σε ένα μέρος μακριά από την οικόγενεια ή σε μία πόλη που δεν είναι το σπίτι σου».

sport-fm.gr