Ο Σέιν Λάρκιν εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα, πηγαίνοντας συντηρητικά.
Χωρίς τον αρχηγό της θα συνεχίσει να πορεύεται η Ανοντολού Εφές για τέσσερις με έξι εβδομάδες, όπως ενημέρωσε ο τουρκικός σύλλογος. Ο 33χρονος διεθνής γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται.
Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν χρειάζεται να περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου αλλά θα χρειαστεί να κάνει θεραπεία και θα παραμείνει στα πιτς για τουλάχιστον ένα μήνα. Προφανώς συνιστά ένα πρόβλημα για τον Πάμπλο Λάσο που πρέπει να καλύψει εκ των έσω το κενό του.
Kasık bölgesinden sakatlığı bulunan Kaptanımız Shane Larkin'in planlı kontrol muayenesi Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından gerçekleştirilmiş, yapılan kapsamlı tetkiklerde oyuncumuz için yeni bir cerrahi muayeneye gerek bulunmadığı fakat Kaptanımızın tedavi sürecinin henüz… pic.twitter.com/T8aEt8A7Ma
— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) March 5, 2026