Οι τρεις κορυφαίοι για τον Γκριν

Οι τρεις κορυφαίοι για τον Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ρωτήθηκε για τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, και ανέφερε τρεις Αμερικάνους παίκτες.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ρωτήθηκε για τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο παίκτης των Ουόριορς τόνισε πως οι Κέβιν Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς είναι οι δύο κορυφαίοι, ενώ στην ίδια κατηγορία τοποθέτησε και τον Καρμέλο Άντονι.

Αναλυτικά:

«Αναρωτιέσαι αν οι Κέβιν Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς, με βάση τα στατιστικά, αν κερδίσουν το χρυσό θα είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Και η απάντηση είναι ναι, μαζί με τον Καρμέλο Άντονι.

Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα τι έχει κάνει ο Άντονι με την Αμερική. Χάλκινο μετάλλιο, χρυσό, χρυσό, χρυσό. Οπότε ο Καρμέλο είναι 1000% σε αυτή την κατηγορία, μαζί με τον Ντουράντ, μαζί με τον Λεμπρόν. Δε χρειάζεται καν να πάρουν το χρυσό και θα είναι οι κορυφαίοι παίκτες των Ολυμπιακών Αγώνων».