«Παγώνουν» οι προπονήσεις για τις γυναίκες της Ατλέτικο

Close
«Παγώνουν» οι προπονήσεις για τις γυναίκες της Ατλέτικο

Αναστολή των προπονήσεων εννέα μέρες πριν τον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα για το UEFA Women’s Champions League αποφασίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την επιβεβαίωση πέντε κρουσμάτων.

Η εμφάνιση πέντε κρουσμάτων οδήγησε τους ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης να αναστείλουν κάθε προπόνηση μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι σε όλο το ρόστερ λίγο πριν την προγραμματισμένη αναμέτρηση για τις 21 Αυγούστου κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, για το περασμένο Σάββατο ήταν καθορισμένο να διεξαχθεί και ένα φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο, ακυρώθηκε αφού τότε στα τεστ πριν τον αγώνα είχε υπάρξει ένα θετικό κρούσμα.

«Τα πέντε θετικά κρούσματα είναι ασυμπτωματικοί ασθενείς και έχουν απομονωθεί στις κατοικίες τους. Βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο έχει αναλάβει εξατομικευμένο έλεγχο για την καθεμία από αυτές, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είναι υπό την παρακολούθηση της κλινικής του Πανεπιστημίου της Ναβάρα. Τα πέντε κρούσματα θα επαναλάβουν τα τεστ τις προσεχείς μέρες, όπως καθορίζεται από τα πρωτόκολλα για αυτές τις περιπτώσεις», ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα η ομάδα της Μαδρίτης.

sport-fm.gr