Επιβεβαιώνει και ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος τη μάχη Παναθηναϊκού και Λιλ για την απόκτηση του Νταβίντε Καλάμπρια, δίνοντας προβάδισμα στους Γάλλους.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να είναι οι μόνοι που διεκδικούν τον 28χρονο διεθνή Ιταλό άσο, με τη Λιλ να είναι μία από τους αντιπάλους τους.
Σύμφωνα μάλιστα με τον γνωστό Τούρκο "μεταγραφολόγο", Εκρέμ Κονούρ: «Ο Νταβίντε Καλάμπρια έχει λάβει προσφορές από τη Λιλ και τον Παναθηναϊκό, αλλά η Λιλ προηγείται στην κούρσα λόγω της συμμετοχής της στο Europa League (απευθείας στη League Phase) και των οικονομικών δεδομένων».
🚨🆓 #TransferNews 🇮🇹
— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) August 9, 2025
Davide Calabria, former AC Milan captain, is currently a free agent.
🫵He has received offers from Lille and Panathinaikos — but Lille is ahead in the transfer race thanks to its participation in the Europa League and stronger financial conditions. pic.twitter.com/wPk0fsuBby