Η Μπράιτον ανακοίνωσε την παραμονή Χούρτσελερ μέχρι το 2029

Η Μπράιτον ανακοίνωσε την παραμονή Χούρτσελερ μέχρι το 2029

Ο Φάμπιαν Χούρτσελερ θα παραμένει το αφεντικό στα αποδυτήρια της Μπράιτον για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη, με την ομάδα της Premier League να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη νέα συμφωνία μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο Φάμπιαν Χούρτσελερ συνδέθηκε με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά θα παραμείνει στην Μπράιτον, με τις δύο πλευρές να έρχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και μερικά 24ωρα και το απόγευμα της Πέμπτης (7/5) να ανακοινώνουν οι γλάροι την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

 

“Λατρεύω να εργάζομαι για αυτόν τον σύλλογο και να ζω στην πόλη και είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα σε ένα νέο συμβόλαιο. Το να έχω αυτή τη μακροπρόθεσμη δέσμευση από τον σύλλογο είναι τιμή μου και κάτι που ενισχύει την επιθυμία μου να πετύχω στην υλοποίηση του κοινού μας μακροπρόθεσμου οράματος.

Από την αρχή, η εστίασή μας ήταν πάντα στη σφυρηλάτηση μιας ταυτότητας, στην ανάπτυξη της ομάδας και στην προώθηση των προτύπων μας κάθε μέρα. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και ακόμα πιο ενθουσιασμένος για όσα έρχονται”, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο 33χρονος Γερμανός.

 

sport24.gr