Φέρντιναντ για Αλόνσο και Τσέλσι: «Πίστευα πως θα περίμενε τη Λίβερπουλ»

Φέρντιναντ για Αλόνσο και Τσέλσι: «Πίστευα πως θα περίμενε τη Λίβερπουλ»

Ο Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε την έκπληξή του για την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να επιλέξει την Τσέλσι θεωρώντας πως ίσως περίμενε την εξέλιξη της κατάστασης στη Λίβερπουλ και το μέλλον του Άρνε Σλοτ.

Ο παλαίμαχος αμυντικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν θεωρεί τον Αλόνσο λάθος επιλογή για τους «Μπλε», όμως πίστευε ότι ο Ισπανός τεχνικός θα έκανε υπομονή ώστε να δει πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση στο Λίβερπουλ.

Παράλληλα, τόνισε πως η Τσέλσι κινήθηκε άμεσα και πιθανότατα παρουσίασε στον Αλόνσο μια πολύ δελεαστική πρόταση, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, κάτι που, όπως είπε, ίσως τον έκανε να αποφασίσει άμεσα να αποδεχθεί την πρόκληση.

Ο Φέρντιναντ στάθηκε ιδιαίτερα και στο έργο που παρουσίασε ο Αλόνσο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, υπογραμμίζοντας πως η επιτυχία του δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Επισήμανε ότι κατάφερε να ανταγωνιστεί συλλόγους όπως η Μπάγερν Μονάχου να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά οργανωμένο σύνολο.

Κλείνοντας, ο Φέρντιναντ δήλωσε ανυπόμονος να δει τι θα μπορέσει να πετύχει ο Αλόνσο στην Τσέλσι, τονίζοντας ότι έχει αποδείξει πως γνωρίζει πώς να χτίζει μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

 

sdna.gr