Ο Χάρβεϊ Έλιοτ, μετά και τις δηλώσεις του Ιραόλα, φαίνεται να βρίσκεται εκτός πλάνων, με τη Βαλένθια να εξετάζει την περίπτωσή του.
Ο Άγγλος μέσος δεν βρέθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ και δύσκολα θα παραμείνει στο «Άνφιλντ» και την επόμενη σεζόν.
Ο Αντονί Ιραόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίπτωση του Χάρβεϊ Έλιοτ, ο οπόιος έμεινε εκτός αποστολής στην πρεμιέρα της Premier League, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του. Η Βαλένθια ενδιαφέρεται για τον παίκτη και έχει κάνει επίσημη κρούση στους «reds» για την απόκτηση του.
Την περασμένη σεζόν, ο Έλιοτ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άστον Βίλα, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ωστόσο, κατέγραψε ελάχιστες συμμετοχές, καθώς σε περίπτωση που ξεπερνούσε τις 10 εμφανίσεις θα ενεργοποιούνταν η ρήτρα των 35 εκατομμυρίων λιρών, την οποία οι «βίλανς» δεν ήθελαν να πληρώσουν λόγω των εμφανίσεών του.
Η φετινή αγωνιστική περίοδος αναμένεται να τον βρει ξανά μακριά από το «Άνφιλντ», καθώς δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Ιραόλα, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει: «Προσπαθεί, βελτιώνεται κάθε μέρα, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ άλλες επιλογές».
Η Λίβερπουλ έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για τον Έλιοτ, με τη Βαλένθια να έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον και να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους «Reds» για την απόκτησή του.
Ο 23χρονος μέσος δύσκολα θα συνεχίσει στη Λίβερπουλ, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του φαίνεται πολύ πιθανό να αποχωρήσει και από το «Νησί».