Σύγχυση με το Tweet που «έλεγε» πως ο Μπαρκολά είναι εκτός Λίβερπουλ»

Σύγχυση με το Tweet που «έλεγε» πως ο Μπαρκολά είναι εκτός Λίβερπουλ»

Μπορεί ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά να πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του με τα «κόκκινα». Θα είναι εκτός αποστολής για το ματς απέναντι στην Τότεναμ στο Λιγκ Καπ, με τον Άντονι Ιραόλα να επιβεβαιώνει πως δεν ακουμπά… καν την μπάλα!

Σύγχυση με το Tweet που «έλεγε» πως ο Μπαρκολά είναι εκτός Λίβερπουλ – «Ο Μπράντλεϊ δεν ακουμπάει την μπάλα!»
Ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά δεν είναι ακόμη διαθέσιμος για να επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής του, Αντόνι Ιραόλα.

Η τρομερή στιχομυθία Ρότζερς - Πάλμερ: «Είναι αστείο, έκανα τόσες ασίστ κι ο MVP είσαι εσύ»! (vid)
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να προπονείται ατομικά, έχοντας ωστόσο ξεκινήσει να έρχεται ξανά σε επαφή με την μπάλα.

«Προπονείται μόνος του, αλλά έχει ξεκινήσει να αγγίζει την μπάλα. Θέλουμε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιραόλα.

Ο Μπαρκολά χρειάζεται ακόμη χρόνο μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς και η επάνοδός του αναμένεται να καθυστερήσει λίγο ακόμη.

Κάπως έτσι, είναι οριστικό πως ο Γάλλος επιθετικός τίθεται εκτός για την αναμέτρηση απέναντι στην Τότεναμ στο Λιγκ Καπ και μένει να δούμε, αν θα κάνει την εμφάνισή του πριν ή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

england365.gr