Μεταγραφικός «πυρετός» στην Τότεναμ που κάνει δυνατό μπάσιμο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης.
Ο Κόντι Χάκπο προκύπτει ως στόχος των «σπιρουνιών», και με τον Σαβίνιο ακόμα στο… τραπέζι, η ομάδα του Ντε Τζέρμπι ετοιμάζεται να βάλει ξανά το χέρι στην… τσέπη.
Η θέση του αριστερού εξτρέμ αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη αδυναμία του ρόστερ του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κλείσουν και αυτήν την… τρύπα. Η Τότεναμ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Κόντι Χάκπο της Λίβερπουλ, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Νησί».
Οι σκέψεις για τον Ολλανδό είναι απόλυτα δικαιολογημένες.
Ο Χάκπο αποτελεί ασφαλή επιλογή για τα «σπιρούνια», με τον εξτρέμ της Λίβερπουλ να έχει αποδείξει την αξία του τόσο στην Premier League, όσο και στο Champions League και τις εθνικές διοργανώσεις με τους «Οράνιε».
Η κίνηση είναι λογική και από την πλευρά των «reds», που θα ήθελαν να μαζέψουν τους απαραίτητους πόρους, ώστε να φέρουν τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά στο «Άνφιλντ». Ωστόσο, δεν «καίγονται» για την πώληση του βασικού τους ακραίου επιθετικού.
Βέβαια, για την Τότεναμ υπάρχει ακόμα και ο Σαβίνιο, με τον Fabrizio Romano να έχει επιβεβαιώσει το… φλερτ των δύο πλευρών, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά στα γραφεία της Μάντσεστερ Σίτι.
Αναμένουμε τις εξελίξεις…