Έριξε «βόμβα» ο Χάκπο: Ζήτησε να πάρει μεταγραφή στη Σίτι!

Έριξε «βόμβα» ο Χάκπο: Ζήτησε να πάρει μεταγραφή στη Σίτι!

Ο Κόντι Χάκπο άναψε «φωτιές» στην Λίβερπουλ λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ζητώντας να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Σίτι! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ και κατέθεσε αίτημα μεταγραφής, ζητώντας να πάει στους «Σίτιζενς».

Πλέον, οι δύο ομάδες αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρουν την «χρυσή τομή» πριν εκπνεύσει η προθεσμία που έχουν οι Άγγλοι για τις μεταγραφές.

Σύμφωνα, με τον Ντέιβιντ Ορνστάιν, ο Χάκπο είχε τρεις επιλογές: Την παραμονή στην Λίβερπουλ, την μεταγραφή στην Τότεναμ ή την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ολλανδό να επιλέγει του «Πολίτες».

Ρόλο στην απόφαση του Χάκπο, έπαιξε και η διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπράντλεϊ Μπαρκολά στην Λίβερπουλ, αφού θα περιορίζονταν ο αγωνιστικός του χρόνος.

sdna.gr