Ξανά clean sheet o Τζολάκης και... 2/2 η Χαλ

Ξανά clean sheet o Τζολάκης και... 2/2 η Χαλ

Ο Κωνσταντής Τζολάκης κράτησε ξανά το «μηδέν» και η Χαλ πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη στο derby των νεοφώτιστων με την Κόβεντρι (0-1) κάνοντας το 2x2.

Από εκεί που το άφησε στην πρεμιέρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το έπιασε ο Έλληνας keeper καθώς ήταν καθοριστικός και στη δεύτερη νίκη των Tigers στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Τζολάκης έκανε τρομερή επέμβαση στο 38’ στην προβολή του Αβονίνι κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του και εκείνη πήρε τη νίκη με γκολ στο 82’ στην κόντρα. Σε εκείνο το σημείο ο Μπελούμπι με τρομερή πάσα με το εξωτερικό βρήκε στο ανοιχτό γήπεδο τον Μίλαρ και εκείνος πήρε τα μέτρα και πλάσαρε ψύχραιμα τον Ράσγουορθ για το τελικό 0-1. Με 2x2 νίκες ξεκίνησε η Χαλ, με 2x2 clean-sheet ο Τζολάκης που πραγματοποιεί εντυπωσιακό μπάσιμο στην Premier League.

Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ βρέθηκε πολύ κοντά στην εντός έδρας νίκη σε βάρος της Έβερτον αφού είχε ανοίξει το σκορ από το 41’ με τον Σκοτ, όμως τα Ζαχαρωτά «χτύπησαν» στο 91’ με τον Ταρκόβσκι και έφυγαν με το 1-1 από το Vitality.

sdna.gr