Στο Πορτιμάο για δοκιμές οι Μπανάια, Μορμπιντέλι και... Ρόσι! (Βίντεο)

Στο Πορτιμάο για δοκιμές οι Μπανάια, Μορμπιντέλι και... Ρόσι! (Βίντεο)

Ο Ρόσι δεν έχει χάσει την ταχύτητά του στους δύο τροχούς όπως αποδείχτηκε στις δοκιμές του Πορτιμάο με Yamaha R1.  

Η έναρξη στο 2023 ήταν έντονη για τον Βαλεντίνο Ρόσι καθώς ξεκίνησε άμεσα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αυτοκινήτου GT World Challenge . Μάλιστα ο Ιταλός είχε μια ιδιαίτερη πρόκληση μπροστά του αφού έπρεπε να προσαρμοστεί στο νέο του αγωνιστικό αυτοκίνητο που είναι η BMW M4 GT3.

Το βάθρο στον 24ωρο αγώνα του Ντουμπάι ήρθε να επιβεβαιώσει τις μεγάλες δυνατότητες τόσο του Ρόσι όσο και της BMW M4 GT3 και πλέον η χρονιά του 2023 αναμένεται πολύ συναρπαστική. Ο Ιταλός πρώην αναβάτης MotoGP φυσικά δεν ξεχνάει και τις μοτοσικλέτες δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του στους δύο τροχούς.

Όταν λοιπόν οι αναβάτες της Ακαδημίας VR46 προγραμμάτισαν ένα διήμερο δοκιμών προετοιμασίας στην πίστα Πορτιμάο της Πορτογαλίας ο Ρόσι δέχτηκε την πρόσκληση να οδηγήσει μαζί τους. Έβαλε λοιπόν την αγωνιστική του φόρμα, φόρεσε το κράνος του και ανέβηκε στη σέλα της μοναδικής Yamaha R1M VR46 Edition. Από τα πλάνα που ανέβασε στο Instagram μπορούμε με ασφάλεια να αναφέρουμε ότι ο Ρόσι ακόμα «το έχει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francesco Bagnaia (@pecco63)

Στην πίστα του Πορτιμάο βρέθηκαν επίσης ο Πρωταθλητής Πέκο Μπανάια και ο Μάρκο Μπεζέκι οι οποίοι οδήγησαν τις Ducati Panigale V4 R. Στην πίστα επίσης βρέθηκε ο Φράνκο Μορμπιντέλι ο οποίος είχε στη διάθεσή του μια Yamaha R1 και είχε άμεση σύγκριση με τον Βαλεντίνο Ρόσι. Για την ιστορία, ταχύτερος από όλους ήταν ο Μπανάια με την Panigale. Η δράση στο MotoGP αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου με τις πρώτες επίσημες δοκιμές της Σεπανγκ.

k 

gazzetta.gr