Το συγγνώμη της Ferrari στον Λεκλέρκ

Το συγγνώμη της Ferrari στον Λεκλέρκ

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Φρεντ Βασέρ, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Σαρλ Λεκλέρκ για το απογοητευτικό grand prix του Μονακό.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ για ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να κάνει καλό αγώνα στην πατρίδα του. Το grand prix του Μονακό ήταν απογοητευτικό για τον πιλότο της Scuderia, με τον Φρεντ Βασέρ να του ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Στο Μονακό τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά απογοητευμένος και φέτος οι κατατακτήριες ήταν δύσκολες για εκείνον. Ήταν δύσκολο αρχικά που έχασε την pole position για ένα δέκατο του δευτερολέπτου και δεν ήταν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για πολύ λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Μετά δέχθηκε και την ποινή. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να του ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας. Πρέπει να κατανοήσουμε πώς θα κάνουμε καλύτερη δουλειά και να δουλέψουμε στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του pit wall και του Σαρλ. Υπάρχουν βέβαια και οι συγκυρίες, όπως το πού έγινε το συμβάν στο Q3. Έγινε μέσα στο τούνελ. Πρέπει να αποφύγουμε τις δικαιολογίες, διότι αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος για να βελτιωθεί κάποιος».

sdna.gr