ΑΕΚ: Τι ισχύει με Πλάθα και το σαφάρι για την ανεύρεση προπονητή που συνεχίζεται

ΑΕΚ: Τι ισχύει με Πλάθα και το σαφάρι για την ανεύρεση προπονητή που συνεχίζεται

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για την ανεύρεση του νέο προπονητή της ΑΕΚ, με την Ένωση να χτενίζει την ξένη αγορά και να επιμένει εκεί για δύο λόγους. Τι ισχύει για τον Χοάν Πλάθα.

Το σαφάρι για την ανεύρεση του νέου προπονητή της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Στην Ένωση, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Καντζούρη, έχουν προσανατολιστεί στην ξένη αγορά και δη στην ισπανική. Εξάλλου, ο σύλλογος θα γιορτάσει τη συμπλήρωση 100 ετών την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να φέρει στα Άνω Λιόσια ένα μεγάλο όνομα.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Χοάν Πλάθα, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για την ολοκλήρωση αυτού του deal και για την ώρα δεν προκύπτει κάτι παραπάνω.

Από την άλλη, το όνομα του Πέδρο Μαρτίνεθ, το οποίο είχε επίσης ακουστεί προ καιρού, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να βρεθεί ένας τεχνικός ο οποίος θα υπηρετεί το γρήγορο μπάσκετ και θα είναι διατεθειμένος να επενδύσει χρόνο στη βελτίωση των (νέων) παικτών.

sport24.gr