Αναβολή στην προσφυγή της ΑΕΚ για τις εκλογές - Τότε θα εκδικαστεί

Αναβολή στην προσφυγή της ΑΕΚ για τις εκλογές - Τότε θα εκδικαστεί

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ αναβλήθηκε και έτσι θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Η ΑΕΚ κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο και ζήτησε νέες εκλογές στον ΕΣΑΚΕ, μετά την παράτυπη συμμετοχή του Κοροίβου στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον πρόεδρο του Συνδέσμου. Θυμίζουμε πως ο Κόροιβος δεν είναι ΚΑΕ, και έτσι δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Μέσω της προσφυγής στο Πρωτοδικείο η ΑΕΚ ζητάει να αναλάβει ξανά -προσωρινά- η προηγούμενη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και εν συνεχεία να διεξαχθούν νέες εκλογές.

Η εκδίκαση της προσφυγής αναβλήθηκε και έτσι θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη (9/4). Υπογραμμίζεται πως ο Μιχάλης Μελής από την πλευρά του είχε προσφύγει στον Αθλητικό Εισαγγελέα για τις καταγγελίες του «Δικεφάλου», ζητώντας να υπάρξει διαλεύκανση στο θέμα της νομιμοποίησης προσώπων.

sdna.gr