Είπε όχι στην ΑΕΚ ο Λιμνιάτης

Close
Είπε όχι στην ΑΕΚ ο Λιμνιάτης

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ καθώς ο Γιώργος Λιμνιάτης είπε όχι στην πρόταση της Ένωσης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με την αναζήτηση προπονητή να συνεχίζεται.

Από το βράδυ του Σαββάτου το θέμα προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ΑΕΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο με την Ένωση να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, θέλοντας να βρει έναν άνθρωποι που θα καθοδηγήσει την ομάδα ως το φίνις της σεζόν.

Η πρώτη περίπτωση που ξεχώρισε ήταν... εντός ΑΕΚ. Ο Γιώργος Λιμνιάτης ήταν μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Παπαθεοδώρου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και υπήρχε μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του από την πρώτη στιγμή. Έτσι, στην Ένωση στράφηκαν στη δική του περίπτωση.

Η απάντηση όμως του Έλληνα προπονητή ήταν αρνητική προς την ΑΕΚ. Ο Λιμνιάτης δεν αποδέχτηκε τη νέα θέση του στην ομάδα, κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα βγουν άμεσα στην αγορά για να εντοπίσουν νέο προπονητή.

Σε πρώτη φάση στην ΑΕΚ στρέφονται σε λύση με προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος που είναι αρκετά... ταραχώδης σε όλα τα επίπεδα.

sdna.gr