«Το ήθελε η μοίρα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Close
«Το ήθελε η μοίρα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Ζήσης επέστρεψε... σπίτι του, έπειτα από 15 χρόνια πορείας στα ευρωπαϊκά παρκέ και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ήταν γραφτό από την μοίρα να γυρίσει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Η επιστροφή του προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ. Ο Νίκος Ζήσης έπειτα από 15 χρόνια πορείας στα ευρωπαϊκά παρκέ, θα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα για τον επόμενο 1,5 χρόνο, κλείνοντας με τον πλέον ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο μια τεράστια πορεία γεμάτη διακρίσεις και τίτλους.

Όπως συνηθίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από μεταγραφές παικτών, ετοίμασε συνέντευξη για τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής ομάδας. Όμως αυτή τη φορά δεν υπήρξε συνέντευξη. Ο Νίκος Ζήσης πήρε την... ασίστ των «κιτρινόμαυρων» και έστειλε ένα μακροσκελές μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι διψασμένος για τίτλους και επιτυχίες στη μεγάλη επιστροφή του στην Ένωση, ενώ στάθηκε και στα δεκάδες μηνύματα που έλαβε από φίλους της ομάδας, τα οποία τον γέμισαν χαρά και περηφάνια.

sdna.gr