Παπαθεοδώρου: "Στο κάδρο των αναμνήσεων υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας"

Close
Παπαθεοδώρου: "Στο κάδρο των αναμνήσεων υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας"

Με γραπτή δήλωση, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχαιρέτησε την ΑΕΚ μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας.

H ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, με την ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Απριλίου να οριστικοποιεί το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων ήρθε η γραπτή αποχαιρετιστήρια δήλωση του έμπειρου τεχνικού.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου:

"Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Κι ήταν υπέροχο, γεμάτο, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό, από έντονα συναισθήματα. Προσμονής, υπομονής, επιμονής για τον στόχο. Να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι ώστε να τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα της ΑΕΚ. Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Πήραμε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες.

Στο κάδρο των αναμνήσεων όμως φεύγοντας από μια ομάδα με την ιστορία της "βασίλισσας" δεν υπάρχει χώρος για κανένα συναίσθημα πικρίας. Υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας διότι διετέλεσα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, μαζί με τους σπουδαίους αθλητές, τους εκπληκτικούς συνεργάτες και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε.

Ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ" στον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο για τον τρόπο που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην Ένωση. Μπορεί και τις δύο χρονιές να μην φτάσαμε μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά το ταξίδι ήταν φανταστικό και τα καλύτερα πάντα είναι μπροστά μας".

Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

sport24.gr