Άρης: Χωρίς Πακ κόντρα στην Καρδίτσα

Άρης: Χωρίς Πακ κόντρα στην Καρδίτσα

Με δύο απουσίες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει σαββατιάτικης (26/1, 19:15) εντός έδρας αναμέτρησης με την Καρδίτσα. Τζος Χάγκινς είναι η γνωστή απουσία, ενώ εκτός βρέθηκε και ο Ρισόντ Πακ.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ Άρης:

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/11) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Απών ήταν ο Ρισόντ Πακ, ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στον προσαγωγό. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Τζος Χάγκινς ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αυριανού αντιπάλου, με τη βοήθεια του βίντεο».

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο Γιώργος Σιγάλας, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή. Η Καρδίτσα αποτελείται από πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει οπωσδήποτε να τους περιορίσουμε και να τους ρίξουμε τα ποσοστά τους με την άμυνά μας. Το παιχνίδι αυτό είναι στα «πρέπει» της ομάδας μας. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να βγούμε νικητές, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Καρδίτσα, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

sdna.gr