Φασούλα: «Καταστροφική η εισήγηση της ΕΟΚ για το μπάσκετ γυναικών, παραιτούμαι»

Close
Φασούλα: «Καταστροφική η εισήγηση της ΕΟΚ για το μπάσκετ γυναικών, παραιτούμαι»

Η Μάσα Φασούλα δήλωσε την παραίτησή της μετά τις αποφάσεις της Επιτροπής της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, τονίζοντας πως η εισήγηση για το γυναικείο μπάσκετ είναι καταστροφική.

Μέσω του Facebook, η Μάσα Φασούλα στάθηκε απέναντι στις αποφάσεις της ΕΟΚ σχετικά με το γυναικείο μπάσκετ και τόνισε πως θα δηλώσει την παραίτησή της από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Γυναικών της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα τονίζει στο Facebook:

«Με έκπληξη διάβασα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών.

Ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών, όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες.

Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στη συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Διαχωρίζω τη θέση με όσα ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών.

Και για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτηση μου από την Επιτροπή πρωταθλημάτων».

sdna.gr