Ο Νίκος Παππάς χειρουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα και αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.
Ο Νίκος Παππάς βρίσκεται και επίσημα στην αφετηρία στην προσπάθειά του να επιστρέψει στα παρκέ, αφού χειρουργήθηκε στην Πολωνια στο δεξί πόδι, όπου πριν μερικές ημέρες υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.
Ο άτυχος Έλληνας γκαρντ χειρουργήθηκε σε κλινική της χώρας έπειτα από υπόδειξη της Ζιέλονα Γκόρα και έχει μπροστά του μερικές εβδομάδες ακινησίας πριν ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας, η οποία αναμένεται να είναι πολύμηνη.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Ζιέλονα Γκόρα στο twitter:
👌 | Nikos Pappas jest już po zabiegu rekonstrukcji uszkodzonego ścięgna Achillesa.
— Enea Zastal BC Zielona Góra 🇵🇱 (@basket_zg) March 13, 2021
O aktualnym stanie Greka opowiadają dr n. med. Piotr Pruszyński, dr n. med. Maciej Siankowski, a także przewodniczący Rady Nadzorczej Grono SSA, Janusz Jasiński.
➡ https://t.co/Ds0z2A5tk5 pic.twitter.com/41h38Ey0Px