Βεζένκοφ: «Δεν έχω κρύψει ότι το να πάω στο ΝΒΑ είναι μεγάλο όνειρο»

Βεζένκοφ: «Δεν έχω κρύψει ότι το να πάω στο ΝΒΑ είναι μεγάλο όνειρο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του στην εκπομπή «pick n' roll» στην Cosmote TV αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, στους Κινγκς και στο Eurobasket.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νέα σεζόν: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος. Θα «κουμπώσουμε» καλά με τον Αλεκ Πίτερς»

Για τους Κίνγκς και το ΝΒΑ: «Αποφάσισα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, χωρίς να κλείνω πόρτες. Είχα πρόσκληση για το Λας Βέγκας, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγα.

Ξέραμε κι εγώ και το Σακραμέντο τι θέλαμε ο ένας από τον άλλο. Δεν έχω κρύψει ότι το να πάω στο ΝΒΑ είναι μεγάλο όνειρο»

Για το αν τέθηκε ποτέ το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική Ελλάδα: «Κανείς ποτέ δεν ήρθε να μου πει να παίξω για την Ελλάδα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να παίξω για την Ελλάδα. Ήταν ένα Ευρωμπάσκετ πολύ όμορφο για τον κόσμο λόγω της παρουσίας των σταρ»

sdna.gr