Βεζένκοφ: «Όλοι θέλουμε να παίζουμε και χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλον»

Βεζένκοφ: «Όλοι θέλουμε να παίζουμε και χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλον»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο μεσημέρι κόντρα στο Περιστέρι, παίρνοντας την άνετη νίκη με 91-62 και κάνοντας το 5Χ5 στην Stoiximan GBL!

Ο MVP των «ερυθρόλευκων» σε ένα ακόμα παιχνίδι τους, Σάσα Βεζένκοφ, έκανε δηλώσεις μετά από το τέλος της αναμέτρησης και στάθηκε στο ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά, ενώ μίλησε και για τις ευκαιρίες που πήραν οι παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι η προσέγγιση και η πνευματική συγκέντρωησ που έχουθμε. Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, ξέραμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Μπήκαμε δυνατά και δεν τους αφήσαμε περιθώριο. Κάναμε τη δουλειά, τελειώσαμε την εβδομάδα με 3Χ3 και τώρα θα ξεκαουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Γι αυτό έχουμε τόσο μεγάλο βάθος για να γίνεται η δουλειά.

Δεν έχει σημασία η θέση που θα παίζεις στο παρκέ, αρκεί να είσαι στο παρκέ. Θέλουμε όλοι να είμαστε υγιείς, όλοι πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω. Τα καταφέρνουμε καλά, αλλά την Παρασκευή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκα.

Είμαστε μια ομάδα και θέλουμε όλοι να παίζουμε. Στις προπονήσεις το αντιλαμβανόμαστε και θα χαρεί ο ένας για τον άλλο. Δεν υπάρχουν πάντα ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, αλλά τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλέυουμε και όλοι έχουν το μέλλον μπροστά τους».

sport-fm.gr