"Ήμουν με τις παντόφλες, νόμιζα ότι γινόταν τσακωμός"

Close
"Ήμουν με τις παντόφλες, νόμιζα ότι γινόταν τσακωμός"

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε πώς αντέδρασε όταν -πριν από μερικές ημέρες- άκουσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον αποθεώνει έξω από το σπίτι του.

Η σχέση του Βασίλη Σπανούλη με τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν πάντα έντονη, ισχυρή, γεμάτη από αγάπη και αμοιβαίο σεβασμό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε για να τιμηθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Kill Bill ρωτήθηκε για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο των ερυθρολεύκων, πριν από μερικές ημέρες, έξω από το σπίτι του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "μοναδική στιγμή η επίσκεψη του κόσμου στο σπίτι μου. Δεν την περίμενα ποτέ. Με τις παντόφλες ήμουν και πήγαινα να κάνω μπάνιο τα παιδιά. Άκουσα κόσμο και νόμιζα ότι γινόταν κάποιος τσακωμός. Όταν είδα τον κόσμο ένιωσα συγκινημένος, ένιωσα δέος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγαπάει παθολογικά την ομάδα, αλλά αν πραγματικά κερδίσεις τον σεβασμό του, σε αγαπούν παθολογικά. Γι' αυτό είμαι πολύ περήφανος, υπάρχει αμοιβαία αγάπη που δεν ήρθε εύκολα. Ήρθα από τον μεγάλο αντίπαλο, δεν πούλησα οπαδιλίκι. Πάντα προσπαθούσα με τη σκληρή δουλειά. Πονούσα την ομάδα και 24 ώρες το 24ωρο σκεφτόμουν το καλό του Ολυμπιακού, πως θα πετύχουμε. Αυτή η αγάπη είναι πολύ δυνατή και άφθαρτη στον χρόνο".

sport24.gr