Ελεύθερος ο Μιλουτίνοφ, τον αποχαιρέτησε η ΤΣΣΚΑ

Ελεύθερος ο Μιλουτίνοφ, τον αποχαιρέτησε η ΤΣΣΚΑ

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώθηκε και η «ομάδα του στρατού» ευχαρίστησε τον Σέρβο σέντερ που κυκλοφορεί πλέον ως free agent και η περίπτωσή του απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκλεισε τον κύκλο του στην ΤΣΣΚΑ μετά από τέσσερα χρόνια στη Μόσχα. Το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με την «ομάδα του στρατού» ολοκληρώθηκε και οι Ρώσοι τον ευχαρίστησαν μέσω social media για την προσφορά του στο κλαμπ.

Ολυμπιακός, Μιλουτίνοφ: Η επίδρασή του στη σεζόν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
«Σε ευχαριστούμε, Νίκολα. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση των φίλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου ψηλού με την ομάδα μας ολοκληρώνεται» αναφέρει το μήνυμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιλουτίνοφ που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε το Gazzetta, o Ολυμπιακός συζητά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα και ο δρόμος είναι... ορθάνοιχτος ώστε ο Σέρβος σέντερ να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Οι Πειραιώτες τον θέλουν πίσω για να δημιουργήσει ένα δίδυμο ψηλών μαζί με τον Μουσταφά Φαλ, έχοντας κάνει ήδη επαφή μαζί του.

gazzetta.gr