Μπαρτζώκας και Μιλουτίνοφ επισκέφτηκαν το "Μικρό ΣΕΦ" στην Κύπρο

Μπαρτζώκας και Μιλουτίνοφ επισκέφτηκαν το "Μικρό ΣΕΦ" στην Κύπρο

Γιώργος Μπαρτζώκας, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Χρήστος Μπαφές επισκέφτηκαν το «Μικρό ΣΕΦ» στην Κύπρο, λίγο πριν το τζάμπολ στο «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο για το Τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει Μονακό και Παρί στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας, με τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Χρήστο Μπαφέ να επισκέπτονται το Μικρό ΣΕΦ.

Έναν χώρο τον οποίο έχουν δημιουργήσει ο Αντώνης Παπουής και η σύζυγός του Αντωνία Ζάμπα. Στο «Μικρό ΣΕΦ» που βρίσκεται στην Ξυλοφάγο Κύπρου, αποτυπώνονται οι μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού, καθώς και τα banner, μαζί με τις φανέλες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη. 

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού μάλιστα έβαλε την υπογραφή του στη φωτογραφία με εκείνον και τους αδερφούς Αγγελόπουλος, στην οποία κρατούν το τρόπαιο της EuroLeague από το Λονδίνο το 2013. 

sdna.gr