Μπαρτζώκας: ''Στην προετοιμασία είχαμε μισή ομάδα''

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε ενόψει του Super Cup και της προετοιμασίας που έχει κάνει ο Ολυμπιακός αυτές τις μέρες, όντας έτοιμος με τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

«Η ετοιμότητα είναι σχετική λέξη. Είχαμε έξι διεθνείς που έλειπαν από την προετοιμασία μας και ενσωματώθηκαν τις τελευταίες μέρες. Δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι σε σχέση με το τι θα θέλαμε. Στην προετοιμασία είχαμε μισή ομάδα. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η EuroLeague. Το γεγονός ότι έχουμε έναν κορμό από πέρσι μας κάνει ομοιογενείς, αλλά αυτήν τη στιγμή παίζουμε για έναν τίτλο, τον πρώτο της χρονιάς. Όλο το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ, θα κληθούμε να αξιολογήσουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, με σεβασμό στους αντιπάλους μας και τον αυριανό μας, τον Προμηθέα στον ημιτελικό. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε».

Για τον έβδομο ξένο: «Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν έχει παρθεί οριστική απάντηση. Αν υπάρξει απόφαση να απαντήσω. Για εμένα ο κάθε ένας κοιτά το συμφέρον του και όλοι μαζί το ελληνικό μπάσκετ. Αν μία ελληνική ομάδα είναι διεκδικήτρια του Final-4 είναι μεγάλο πράγμα. Με τους γηγενείς παίκτες είναι πρόβλημα και στην Ισπανία και στην Ρωσία. Είναι μεγάλη συζήτηση που πρέπει όλοι να πάρουν θέση αλλά ακόμα δεν έχει γίνει πράξη».

gazzetta.gr