Μπαρτζώκας: «Θέλεις να γίνεις viral και με ρωτάς για τον Λαρεντζάκη;»

Μπαρτζώκας: «Θέλεις να γίνεις viral και με ρωτάς για τον Λαρεντζάκη;»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
ελώντας απάντησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί τον ΠΑΟΚ.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ξεκίνησε την ερώτησή του λέγοντας: «Μπορεί να ξαναγίνουμε viral αλλά θα το ρωτήσω…», με τον προπονητή του Ολυμπιακού να απαντάει: «Είσαι επίμονος. Θέλεις να γίνεις viral προφανώς, ε; Τότε γιατί με ρωτάς;».

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για το ότι έμεινε χαμηλά το σκορ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι απαραίτητο ότι δεν μου αρέσει να μην πηγαίνουμε στους 100 πόντους, αλλά να παίζουμε σαν ομάδα. Κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ και σε άλλα διαστήματα ήμασταν χαλαροί».
Για το ότι δεν έπαιξε ξανά ο Λαρεντζάκης, που αντικαταστάθηκε στα μέσα της δεύτερης περιόδου: «Θέλεις να γίνεις viral; Ε τότε γιατί με ρωτάς; Για αγωνιστικούς λόγους δεν έπαιξε».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού μετά το Final 4: «Όσο περνούν οι μέρες είναι όλο και καλύτερα, μας βοήθησαν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Ο αθλητισμός είναι ένα βιβλίο και αλλάζεις σελίδα. Όταν προχωράς στην επόμενη σελίδα δεν βλέπεις την προηγούμενη, έτσι είναι τα πράγματα. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο σήμερα, γιατί σε ένα παιχνίδι που κατά την πεποίθηση πολλών δεν διακυβευόταν η νίκη, ήθελαν να δείξουν την υποστήριξή τους στην ομάδας, το εκτιμώ πολύ αυτό, τους ευχαριστούμε πολύ».

sport-fm.gr