Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πώς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί στην έδρα της Μακάμπι (27/2, 21.05) και στάθηκε στο πλάνο του παλιού προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου και το πώς μπορεί ο Ολυμπιακός να χαλάσει τα σχέδια του πρώην προπονητή του, απάντησε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι στον κόουτς αρέσει πολύ να επικεντρώνεται στην άμυνα, θέλει να κάνει τη ζωή της αντίπαλης ομάδας πιο δυσκολη, να προσπαθεί εκείνος να τρέχει στον αιφνιδιασμό, να βάζει εύκολα καλάθια και να βρίσκει ενέργεια μέσω της άμυνας.
Αντίστοιχα και εμείς θα πρέπει να το προετοιμάσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε τέτοια πράγματα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό και να καταφέρουμε και εμείς να παίξουμε καλή άμυνα γιατί η Μακάμπι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο».
Για τη δυσκολία να αγωνίζεσαι στην έδρα της Μακάμπι, είπε: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα μας δώσει συγκέντρωση και κίνητρο, παρά ψυχολογία στην άλλη ομάδα».