Χωρίς ενέργεια, πάθος και με το πλάνο άμυνας να πηγαίνει περίπατο, ο Παναθηναϊκός ανέδειξε το έλλειμα ποιότητας του και η Βαλένθια έκανε περίπατο (95-83) απέναντί του φτάνοντας στο 2-5.
Δεν τα κατάφερε στην Βαλένθια ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα δεν έβγαλε ενέργεια και ηττήθηκε σε όλες τις μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες, γεγονός που έφερε -δίκαια-τους Ισπανούς σε θέση νικητή (95-83).
Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, κυνηγούσαν το σκορ από νωρίς και στο τέταρτο δεκάλεπτο βγήκαν εκτός κλίματος. Η ποιοτική Βαλένθια δεν... ήθελε τίποτα, εκμεταλλεύτηκε όλα τα όπλα της και στο τέλος έφτασε σε μία εύκολη νίκη.
Ο Κλέμεν Πρέπελιτς ήταν εξαιρετικός ως βασικός «μοχλός» στο «1» και στο «2» (18 πόντοι, 6 ασίστ, 6/7 σουτ), ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς χτύπησε στη ρακέτα και συνολικά ο Χάουμε Πονσαρνάου βρήκε λύσεις από αρκετούς ακόμα παίκτες του, όπως ο Ντέρικ Ουίλιαμς και ο Μάρτιν Χέρμανσον.
Στην αντίπερα όχθη πάλεψε (για ένα ημίχρονο) ο Ντίνος Μήτογλου (11 πόντοι), ενώ θετικά δείγματα έδωσε εκ νέου ο Σέλβιν Μακ (15 πόντοι, 4 ασίστ). Προσπάθησε, χωρίς απότελσμα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ,)
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Βαλένθια ανέβηκε στο 5-3 και συνεχίζει την καλή πορεία της, ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στο 2-5, με τρεις σερί ήττες.