Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε το νέο πρόστιμο που του επιβλήθηκε από την Euroleague και τόνισε πως πλέον είναι... χορηγός της διοργάνωσης.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Aktor τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ από την Euroleague για τις διαμαρτυρίες του στον αγώνα με την Παρί, για το φάουλ εις βάρος του Νάιτζελ Χέις - Ντέιβις.
Ο Αταμάν, λοιπόν, ανέφερε με χιούμορ: «Μου επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή μίλησα εναντίον των διαιτητών. Είμαι ήδη ένας από τους χορηγούς της Euroleague» και συνέχισε λέγοντας:
«Στο Ισραήλ 10.000 άνθρωποι με προσέβαλαν, αλλά ο σύλλογος, η Μακάμπι, έλαβε ελαφρύτερη ποινή. Αυτό σημαίνει ότι η επιρροή του Εργκίν Αταμάν είναι μεγαλύτερη. Μάλλον έτσι το βλέπει η Euroleague».