Εκτός 6άδας ξένων ο Μπράουν με ΑΕΚ, πιθανότατα μέσα ο Σλούκας

Εκτός 6άδας ξένων ο Μπράουν με ΑΕΚ, πιθανότατα μέσα ο Σλούκας

Ο Λορένζο Μπράουν έμεινε εκτός από την 6άδα των ξένων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (17:15) αλλά θα είναι έτοιμος για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία. Πιθανότατα κανονικά ο Κώστας Σλούκας στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός άφησε εκτός για το παιχνίδι με την Ένωση τον Αμερικανό άσο για προληπτικούς λόγους, με τον Μπράουν να είναι έτοιμος για τα ματς των πρωταθλητών Ευρώπης σε Ισπανία κόντρα σε Μπαρτσελόνα (15/1, 21:30) και Μπασκόνια (17/1, 21:30).

Αντίθετα πιθανότατα κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού θα είναι ο Σλούκας, με τον Αταμάν να κόβει τον Μπράουν, αφού και με την παρουσία του Έλληνα άσου αλλά και του Τζέριαν Γκραντ έχει λύσεις στην περιφέρεια.

Φυσικά εκτός θα είναι οι Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που έχει υποστεί θλάση στον υποκνημίδιο μυ του δεξιού ποδιού.

sdna.gr