"Μάτια" του ΝΒΑ στο Μιλάνο για τον Ναν!

"Μάτια" του ΝΒΑ στο Μιλάνο για τον Ναν!

Η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό Aktor και η παρουσία του Κέντρικ Ναν στο "Unipol Forum" έχει μετατρέψει το ιταλικό γήπεδο σε... πόλο έλξης για τους scouts του ΝΒΑ. Αποστολή στο Μιλάνο.

Ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague αποτελεί μόνιμο... πόλο έλξης για τους scouts του «μαγικού κόσμου». Δεν είναι τυχαίο πως πολλά «μάτια» του ΝΒΑ παρακολουθούν από κοντά την πορεία του «τριφυλλιού» και δη του Κέντρικ Ναν, θέλοντας να «μελετήσουν» ακόμα πιο διεξοδικά όσα κάνει μέσα στη σεζόν.

Αυτό, λοιπόν, θα συμβεί και στο Μιλάνο και την αναμέτρηση με την Αρμάνι, όπως ούτως ή άλλως γίνεται και σε άλλες πόλεις που αγωνίζονται οι «πράσινοι».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί scouts του ΝΒΑ αναμένονται ή βρίσκονται ήδη στο "Unipol Forum", για να δουν από κοντά τον Ναν. Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών φρόντισαν να φτάσουν στο γήπεδο περίπου 1,5 ώρα πριν από το τζάμπολ, για να δουν δια ζώσης μέχρι και την προθέρμανση του Αμερικανού γκαρντ.

sdna.gr