Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου

Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου

Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της πρεμιέρας στην Euroleague (6/10, 21:15).

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι αρκετό για να του στερήσει τη συμμετοχή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ υπήρξε και η σκέψη να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται -προς το παρόν τουλάχιστον- να γίνει και θα συνεχίσει να ακολουθεί θεραπεία. Δεν προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα, κάτι που τον θέτει -ουσιαστικά- νοκ άουτ από το παιχνίδι.

Όπως θεραπεία ακολουθεί και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος υποφέρει από θλάση στη γάμπα και η επιστροφή του δρομολογείται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Πέμπτης (5/10) έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες της ομάδας θέλοντας να τονώσει το ηθικό τους.

gazzetta.gr