Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR και το 2-1 του Ολυμπιακού στους τελικούς της Stoiximan GBL.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χρήστος Σερέλης έκανε μόνο μία τοποθέτηση αναφέροντας πως οι βολές στις δύο αναμετρήσεις του ΣΕΦ είναι 61-18 υπέρ των ερυθρολεύκων. Στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.
Υπενθυμίζεται πως ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.
“Δεν θα σπαταλήσω πολύ τον χρόνο σας. Θέλω να κάνω μόνο μία παρατήρηση μετά από δύο τελικούς που έχουν γίνει εδώ στο ΣΕΦ. Δύο πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες. Το ξέρετε πολύ καλά αυτό, με όχι πολύ μεγάλες διαφορές παίζουν για κερδίσουν τον τελικό του πρωταθλήματος. Στα δύο αυτά παιχνίδια οι βολές είναι 61-18 υπέρ του Ολυμπιακού. Μόνο μία παρατήρηση τροφή για σκέψη για όλους μας“.