"Παλέψαμε μέχρι το τέλος..."

Close
"Παλέψαμε μέχρι το τέλος..."

Την πολύ καλή προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο θέλει να κρατήσει ο Νταρίλ Μέικον, καθώς όπως τόνισε οι Πράσινοι πάλεψαν μέχρι το τέλος και έμειναν μαζί ως ομάδα.

Παράλληλα ο Αμερικανός στάθηκε στη απειρία μερικών παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στη Euroleague, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Οι δηλώσεις του Νταρίλ Μέικον:

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος, μείναμε ως ομάδα μαζί. Είμαι περήφανος για εμένα και την ομάδα μου που προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το αν φταίει η άμυνα ή η επίθεση: «Είναι λίγο από όλα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Να βάλουμε τους εαυτούς μας στo ματς. Υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν έχουμε παίξει στην Euroleague. Μαθαίνουμε το παιχνίδι, μαθαίνουμε ως ομάδα. Πρέπει να δουλεύουμε για να εμφανιστούμε για 40 λεπτά.

Για τα εντός έδρας ματς: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα και ως σύνολο για όλο το παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε λύση και να κερδίσουμε σερί αγώνες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Να δίνουμε την καρδιά μας για 40 λεπτά».

Για τον Φερέλ: «Έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και έχει παίξει μόνο έναν αγώνα. Προσπαθεί να μάθει την ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης και ακόμα καλύτερος συμπαίκτης. Έχω απεριόριστο σεβασμό παικτικά αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι σπουδαίος τύπος. Μιλάει σαν ηγέτης που έρχεται από το ΝΒΑ. Μόλις μάθει την ομάδα θα μας βοηθήσει πολύ».

to10.gr