Παναθηναϊκός: Πιέζει για Μπράουν, αντίπαλος τώρα μόνο το ΝΒΑ!

Close
Παναθηναϊκός: Πιέζει για Μπράουν, αντίπαλος τώρα μόνο το ΝΒΑ!

Ο Λορέντζο Μπράουν αποτελεί τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον βασικό point guard της ομάδας, με τον οποίο και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις. Τι ισχύει με το ΝΒΑ.

Την ώρα που οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς προκειμένου να γίνει το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Μάρκους Φόστερ, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και με τον Λορέντζο Μπράουν. 

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καθημερινή επαφή και συζητούν όλες τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για μια θέση στο... ΝΒΑ! Και αυτό είναι που προβληματίζει το «τριφύλλι» που καθημερινά προσπαθεί να... πιέσει τις καταστάσεις. 

Ουσιαστικά, αυτός είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τον Μπράουν, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει στα χέρια του καμία άλλη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Στο μυαλό του βρίσκεται το «Παναθηναϊκός και ΝΒΑ» ωστόσο (και στην παρούσα φάση) δεν υπάρχει κάτι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού που να μπορεί να τον δελεάσει. 

Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζει και ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα το οποίο έχει... φρενάρει τις διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει ανοικτή γραμμή μεταξύ των δύο πλευρών.  Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό κομμάτι, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει τελικά συμφωνία θα είναι για μονοετές συμβόλαιο. 

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεχιστεί και ο σχεδιασμός του ρόστερ. 

gazzetta.gr