Φαν'τ Σιπ: «Ελπίζω να μπορέσω να βρεθώ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή»

Close
Φαν'τ Σιπ: «Ελπίζω να μπορέσω να βρεθώ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε για την επιστροφή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που θα δει και πάλι να αγωνίζονται οι διεθνείς, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να βρεθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα De Telegraaf:

«Το κατάφεραν σε τόσες άλλες χώρες, γιατί όχι και στην Ολλανδία; Δεν μιλάμε για χώρα του τρίτου κόσμου. Καταρχάς, να πω ότι είναι πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αλλά όπως έγινε και στο θέμα της επανέναρξης των σχολείων, που πρώτα είδαν τι έγινε στις άλλες χώρες, το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και στον αθλητισμό. .Ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε λίγο περισσότερο μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση. Τέλος πάντων, τώρα δεν μπορεί να αναιρεθεί αυτή η απόφαση. Είμαι τουλάχιστον χαρούμενος που το ποδόσφαιρο θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ανυπομονώ να δω ξανά τους περισσότερους διεθνείς σε δράση.».

Για το αν θα δει κάποιο παιχνίδι από το γήπεδο: «Είναι ακόμα άγνωστο αν θα παρακολουθήσω παιχνίδια από τις εξέδρες. Θα κάνουμε το σχετικό αίτημα. Την επόμενη Κυριακή θα δω πρώτα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση και μετά ελπίζω ότι θα έχω την δυνατότητα να πάω στο Ολυμπικό στάδιο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Μένω κυρίως στην Αθήνα, διότι θέλω να αποφεύγω όσο το δυνατόν τις μετακινήσεις αυτή την περίοδο, ενώ επίσης εδώ θα διεξαχθούν και οι περισσότερες αναμετρήσεις που με ενδιαφέρουν να παρακολουθήσω».

gazzetta.gr