Μπόγρης: «Προσπαθώ να είμαι δημιουργικός και δεν αντιλαμβάνομαι τον εγκλεισμό»

Close
Μπόγρης: «Προσπαθώ να είμαι δημιουργικός και δεν αντιλαμβάνομαι τον εγκλεισμό»

Τον τρόπο με τον οποίο περνάει όσο πιο δημιουργικά γίνεται την καθημερινότητά του στην Ισπανία αποκάλυψε ο Γιώργος Μπόγρης στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ.

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία, λόγω του κορωνοϊού, περιέγραψε ο Γιώργος Μπόγρης στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ.

Ο Έλληνας σέντερ της Τενερίφης αποκάλυψε τον τρόπο που περνάει δημιουργικά την καθημερινότητά του, ενώ αποκάλυψε μικρές συμβουλές που έχει λάβει από τους ειδικούς της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης στο Dot του ΣΚΑΪ

«Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, κυρίως λόγω της μοναξιάς. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα σε σχέση με το να ήμουν στην Ελλάδα, όπου θα ήμουν με την οικογένεια και φίλους μου. Προσπαθώ να είμαι δημιουργικός και μέχρι στιγμής δεν με έχει επηρεάσει καθόλου. Έτσι ο χρόνος περνάει πολύ ποιοτικά.

Είμαι στην Ισπανία, στην Τενερίφη. Σε σχέση με το κέντρο της χώρας είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, αλλά επικρατούν οι ίδιοι νόμοι. Προσπαθώ να περνάω όσο πιο δημιουργικά μπορώ, για να μένω ανεπηρέαστος. Όποιος βγει, εκτός από φαρμακείο και σούπερ μάρκετ, το πρόστιμο είναι 3 χιλιάδες ευρώ. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Είμαι 15-16 μέρες μέσα και θα χρειαστούμε άλλες τόσες μέρες. Σε σχέση με άλλες χώρες δεν μας άφησαν να φύγουμε, επειδή το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, και δεν ήθελαν οι ομάδες να ρισκάρουν οι ξένοι να πάνε στις χώρες τους που μπορεί να είναι εκτεθειμένοι σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση, κάνω πράγματα στο YouTube και όλη μέρα ασχολούμαι με αυτό.

Το κανάλι μου έχει λίγο από όλα. Είχα τη Μαρία Σάκκαρη, μαγείρεψα πίτσα και κάνω διάφορα. Προσπαθώ να είμαι δημιουργικός και δεν αντιλαμβάνομαι τον εγκλεισμό. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Και από την ομάδα δεν μας αφήνουν μόνους. Κάθε εβδομάδα μας στέλνουν τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε, μας έχουν στείλει από την Λίγκα συμβουλές για να περνάει ο χρόνος μας ευχάριστα.

Μας έχουν πει να βλέπουμε σειρές, με συνέχεια, για να έχουμε αγωνία για τη συνέχεια. Βλέπω ταινίες που δεν θα έβλεπα σε άλλη περίπτωση, διαβάζω που δεν θα διάβαζα επίσης. Προσπαθώ να κάνω ένα βήμα μπροστά ως Γιώργος».

sport24.gr