Ο Ζουγλής έμεινε εκτός 20αδας

Ο Ζουγλής έμεινε εκτός 20αδας

Ο Αστέρας AKTOR μπορεί να μην κατάφερε στη ρεβάνς με τον ΟΦΗ να πάρει εν τέλει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει όταν πρόκειται να στηρίξει κανείς την προσπάθεια της ομάδας του.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, Μιχάλης Μπούσης, οι εξακόσιοι περίπου υποστηρικτές των Αρκάδων έδειξαν την κλάση τους και το αθλητικό πνεύμα, παρουσιάζοντας μία υποδειγματική συμπεριφορά στις κερκίδες του Γεντί Κουλέ. Βέβαια, σε εκείνες δεν βρισκόταν μόνο οι φίλαθλοι του Αστέρα, αλλά και ο Νίκος Ζουγλής.

Ο 21χρονος δεξιός εξτρέμ, παρότι βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας, δεν είχε συμπεριληφθεί από τον Σάββα Παντελίδη στην τελική 20αδα για τον επαναληπτικό αγώνα.

sport24.gr