N' αλλάξει τη μοίρα του... πριν πάει στον τελικό με τον Άρη!

N' αλλάξει τη μοίρα του... πριν πάει στον τελικό με τον Άρη!

Με πολύ διαφορετικά δεδομένα μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ και την έλευση του Χρήστου Κόντη ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του απόψε (19/5, 20:00) τον Ολυμπιακό στον πρώτο από τους δύο τελικούς που του απέμειναν για να σώσει ότι... σώζεται τη φετινή σεζόν.

Λίγες ώρες μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως κατά του Γιάννη Αλαφούζου (15:00), σε μία γενικότερη "παγωμάρα" του κόσμου έπειτα απ’ όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, οι "πράσινοι" καλούνται να μαζέψουν τα "κομμάτια" τους και να ψάξουν μία νίκη απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλό τους, για να αλλάξουν τη μοίρα τους.

Να προσπαθήσουν να πάρουν την 3η θέση της βαθμολογίας, διασφαλίζοντας πως θα βρίσκονται την επόμενη χρονιά στα Κύπελλα Ευρώπης (μίνιμουμ μέσα απ’ το Conference League) να πάνε πλέον με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία (και χωρίς έξτρα πίεση... Ευρώπης) στον τελικό του Σαββάτου (25/5, 20:30) στο "Πανθεσσαλικό" για να διεκδικήσουν το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο.

Μία δεδομένα πολύ δύσκολη συνθήκη για τον Παναθηναϊκό που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση εδώ κι εβδομάδες και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, ξαναβρίσκοντας πρώτα απ’ όλα τη συσπείρωση και την ενότητά του πρώτα εντός και μετά εκτός ομάδας, που είχαν χαθεί και καιρό.

sport24.gr